kies de juiste advocaat
Advocaten Contract Wijzer

Factuur protesterenVerkoopovereenkomst

Heeft u een factuur betaald, maar stemt die niet overeen met wat u dacht besteld te hebben? Stemt het bedrag op de factuur niet overeen met wat u met de verkoper had afgesproken? Heeft u de verkoper hierover ingelicht, maar heeft deze hier geen oren naar? Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met Contractadvocatenwijzer. De aangesloten advocaten kunnen u adviseren over uw rechten als KMO-bedrijf en en als consument. De advocaten zijn, door hun kennis en jarenlange ervaring, uitstekend in staat u bij te staan om uw rechten te doen gelden tegen de verkoper.

Verplichte meldingen op een factuur
Op de factuur dienen minstens een aantal vermeldingen voor te komen. Zo moet het woord factuur of creditnota vermeld worden, evenals de identificatiegegevens van zowel koper als verkoper, gegevens over het product, prijs van het product exclusief en inclusief BTW, het toegepaste BTW-tarief en datum van de koop. Lees uw factuur zorgvuldig, en controleer of de prijs overeenstemt met wat overeengekomen is. Heeft u pas na betaling ontdekt dat de factuur niet klopt? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met Contractadvocatenwijzer. De deelnemende advocaten kunnen u wijzen op uw rechten en kan deze voor u afdwingen. De sancties voor facturen die niet volledig zijn, zijn niet van de poes. De verkoper kan desgevallend o.a. administratieve boetes krijgen en zijn BTW-aftrek verliezen.

Op zoek naar de juiste advocaat contractenrecht - neem contact op!
Mail uw vraag of contacteer de Contractenrecht Intakebalie op
telefoon 03 808 3716

Openingstijden

  • Maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag van 8.00 tot 18.00
  • Zaterdag en zondag van 12.00 tot 16.00

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste advocaat contractenrecht doorgezonden. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een kosteloze eerste telefonische evaluatie.

Terug naar overzicht Verkoopovereenkomst

Share |